Γραμματεία-Πρωτόκολλο: 2825340300, info@apokoronas.gov.gr

Ανάρτηση ¨Γαλάζιας Σημαίας¨ 2023 στο “La Mer Resort & Spa” στη Γεωργιούπολη Αποκορώνου

16 Ιουνίου, 2023 2:59 ΜΜ

Παρουσία του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ναυαγοσωστών της ακτής και ιδιοκτητών της επιχείρησης “La Mer Resort & Spa” ,πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου η ανάρτηση της “Γαλάζιας Σημαίας” για το έτος 2023 στην παραλία μπροστά από το “La Mer Resort & Spa” στη Γεωργιούπολη Αποκορώνου.
Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ανέφερε ότι αναρτούμε και φέτος τις ¨Γαλάζιες Σημαίες” στις 13 παραλίες του Δήμου μας που έχουν λάβει τη διάκριση αυτή και αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς από το 2014 ,έτος που ανέλαβε καθήκοντα η παρούσα δημοτική αρχή, οι βραβευμένες παραλίες του Δήμου Αποκορώνου διπλασιάστηκαν. Ο Δήμος Αποκορώνου με εντατική προσπάθεια, εξασφάλισε για ακόμη μια χρονιά την επιβράβευση της εξαιρετικής ποιότητας υδάτων και του υψηλού επιπέδου προσφερόμενων υπηρεσιών στους λουόμενους , διασφαλίζοντας με τα κριτήρια καθαριότητας και υγιεινής, την προστασία της Δημόσιας Υγείας και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για την προσέλευση των επισκεπτών .Είμαστε μια ευλογημένη χώρα με υψηλά παρεχόμενες υπηρεσίες και αυτό μας κάνει έναν από τους πιο περιζήτητους ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης δήλωσε: “Οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την ανάδειξη και προστασία του φυσικού πλούτου μας , την καθαρότητα και ασφάλεια των ακτών μας και τη διευκόλυνση των κατοίκων και επισκεπτών μας, δίνοντας ταυτόχρονα το σωστό παράδειγμα στις επόμενες γενιές. “

This site is registered on wpml.org as a development site.