^Κορυφή
 • Armeni Η Δημοτική ενότητα Αρμένων...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα: Καλύβες, Αρμένους, Νέο Χωριό, Στύλος, Ραμνή, Καρές, Μαχαιροί. Η μεγαλύτερη επιφάνεια του Δήμου, καλύπτεται από βοσκότοπους και καλλιεργούμενες εκτάσεις. Κατά τους θερινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στις βραβευμένες παραλίες των Καλυβών, του Γλάρου, της Κυανής Ακτής και της Κεράς....
 • Vamos Η Δημοτική ενότητα Βάμου...
  ...περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα: Βάμου, Γαβαλοχωρίου, Κάινας, Κεφαλά, Ξηροστερνίου, Πλάκας, Σελλίων, Καλαμίτσι Αλεξάνδρου και Κόκκινου Χωριού. Είναι ημιορεινή περιοχή με ποικιλόμορφο και ενδιαφέρον φυσικό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η τοπική δασώδης και θαμνώδης βλάστηση αλλά χαρακτηρίζεται και από την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά της. Υπήρξε στο παρελθόν πρωτεόυσα του Δήμου καί φιλοξενεί το Κέντρο Υγείας και Δικαστήριο.
 • Georgioupolis Η δημοτική ενότητα Γεωργιούπολης..
  ... με βουνό και κάμπο, ποταμούς, λίμνη και θάλασσα, άγρια φύση και καλλιεργήσιμη γη. Τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, οικισμοί που διατηρούν το παραδοσιακό Κρητικό στοιχείο, αλλά και οικιστικές ζώνες με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, νυχτερινή ζωή, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στόν τουρισμό.Μαθές, Καβρός, Κουρνάς, Κάστελλος, Φυλακή, Πάτημα, Δράμια, Εξώπολη και Καλαμίτσι Αμυγδάλου είναι τα χωριά της ενότητας αυτής.
 • Krionerida Η Δημοτική ενότητα Κρυονερίδας..
  ...αποτελείται από τις Βρύσες, την Μάζα, τον Αλίκαμπο, τον Εμπρόσνερο, τον Βαφέ και το Νίππος, ορεινά και ημιορεινά χωριά της ρίζας των Λευκών Ορέων. Τα χωριά αυτά χαρακτηρίζονται για τη φιλοξενία των κατοίκων τους, την διατήρηση της Κρητικής παράδοσης, ενώ κύρια ασχολία τους, είναι η κτηνοτροφία και η γεωργία. Η Δ. ενότητα Κρυονερίδας, καταλαμβάνει το κεντρικό τμήμα της επαρχίας Αποκορώνου και συνορεύει την Δήμο Σφακίων από νότια.
 • Fres Η Δημοτική ενότητα Φρε...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Φρε, Μελιδονίου, Παιδοχωρίου, Πεμονίων και Τζιτζιφέ. Βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Το έδαφος είναι ημιορεινό, παράγει άριστο λάδι, κρασί και εξαίρετα κτηνοτροφικά προϊόντα. Υπάρχουν 4 παραδοσιακά τυροκομεία που αξιοποιούν το γάλα της περιοχής και παράγουν άριστη γραβιέρα, ανθότυρους και μυζήθρα. Δύο βιοτεχνίες με παραδοσιακά έπιπλα, και πέντε Ελαιουργεία δίνουν ζωή στον τόπο διατηρώντας την παράδοση.
 • Asi Gonia Η Αση Γωνιά ..
  ...είναι ένα ορεινό χωριό του Δήμου με μεγάλη ιστορία, χωριό κτηνοτρόφων με 700 κατοίκους περίπου, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς. Στην Αση Γωνιά γιορτάζει στις 23 Απριλίου ο Αγιος Γεώργιος ο Γαλατάς. Είναι η κεντρική εκκλησία στην πλατεία του χωριού και τη μέρα της γιορτής του Αγίου οι κτηνοτρόφοι κατεβάζουν τα πρόβατα από τα βουνά στην εκκλησία, τα αρμέγουν και μοιράζουν το γάλα στους παρευρισκόμενους. Σίγουρα μια πολύ ασυνήθιστη γιορτή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς το προηγούμενο τετραήμερο (18,19,20,21/02/2021). Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τους εθελοντές κτηνιάτρους της οργάνωσης “ Korderverein Arche Noah Kreta” για την καθοριστική συμβολή τους στο πρόγραμμα, καθώς και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ανιδιοτελώς για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος στειρώσεων.
Ο Δήμος Αποκορώνου θα συνεχίσει απρόσκοπτα και με τον ίδιο ζήλο ενισχύοντας το εφαρμοζόμενο πρόγραμμα διαχείρισης πληθυσμού αδέσποτων ζώων. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ζώα συντροφιάς, να φροντίσουν για την ηλεκτρονική τους σήμανση και καταγραφή καθώς επίσης και για τη σωστή και υπεύθυνη μεταχείρισή τους ώστε να παύσει η τακτική της ασυνείδητης εγκατάλειψης ζώων συντροφιάς στους δρόμους, κάτι που αποτελεί βασικό παράγοντα της ραγδαίας αύξησης των αδέσποτων.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί μαθητές, διευθυντές ,καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς και κηδεμόνες,
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που ανοίγει έναν νέο κύκλο επίτευξης ή δημιουργίας στόχων και ονείρων για το μέλλον, εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και με δημιουργικότητα και αγάπη να απολαύσετε την κάθε μέρα αυτής της διαδρομής . Το σχολείο είναι μια δεύτερη οικογένεια για σας , έτοιμη να σας αγκαλιάσει και να ανοίξει τον δρόμο της ενήλικης ζωής σας , προσφέροντάς σας τα καλύτερα δυνατά εφόδια.
Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς υπομονή και επιμονή για το δύσκολο αλλά συνάμα σπουδαίο έργο που επιτελείτε. Γιατί όχι μόνο μαθαίνετε στα παιδιά μας γραφή και ανάγνωση αλλά στις μέρες που ζούμε, βλέπουμε και τα άλλα που οφείλουμε να τους μαθαίνουμε ,τα πιο σημαντικά… αλληλεγγύη  , συμπόνια, συμπαράσταση σε όσους δυσκολεύονται, ανθρωπιά και ευγένεια.. αρετές που χρειάζεται μια κοινωνία για να είναι ενωμένη και υγιής. Με το παράδειγμα όλων μας θα καταφέρουμε να διαμορφώσουμε ανθρώπους άξιους, ικανούς με αρχές και αξίες.
Ως Δήμος θα είμαστε εδώ, παρόντες σε κάθε ανάγκη , αξιολογώντας και δίνοντας λύση σε οτιδήποτε προκύψει ώστε να κυλήσει ομαλά και αυτή η σχολική χρονιά . Έχουμε αποδείξει ότι με σεβασμό και καλή συνεργασία , τα όποια προβλήματα ξεπερνιούνται.
Τέλος, εύχομαι και στους γονείς και κηδεμόνες καλή δύναμη, να συνεχίσουν να στηρίζουν τα όνειρα των παιδιών τους και να στέκονται στο πλευρό τους με αγάπη και κατανόηση.
Καλή σχολική χρονιά!!! 
Καλή πρόοδο!!!
Δήμαρχος Αποκορώνου,

Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”, συνολικού ποσού 500.000,00 ευρώ

Υπογράφηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”, μεταξηύ του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του Πολάκη Γεώργιου του Πάυλου, εκπροσώπου του Οικονομικού φορέα «ΜΑΡΜΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Α.Ε., με δ.τ. “ΜΑΡΜΙ Α.Ε.”» .Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του  Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών , είχε εντάχθεί στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυκης (Π.Α.Α.) 2014-2020 -Δράση 4.3.4: “Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις”,με  συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Ε.Γ.Τ.Α.Α. και  από Εθνική Δαπάνη.  η πράξη του  Δήμου Αποκορώνου με τίτλο : ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”, συνολικού ποσού 500.000,00 ευρώ.

Όπως έχει αναφέρει και σε προηγούμενη δημοσίευση  ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης το όλο έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του καταστρώματος οκτώ (8) αγροτικών οδών συνολικού μήκους 5.284 μέτρων, που εξυπηρετούν γεωργικές καλλιέργειες.
Σκοπιμότητα του έργου είναι η επίτευξη των επόμενων στόχων :
- Διατήρηση και βελτίωση των συνθηκών πρωτογενούς παραγωγής σε μια κα τ’ εξοχήν αγροτική περιοχή που προσδιορίζεται από δενδρώδεις καλλιέργειες.
- Στήριξη της ανάπτυξης στον συνδυασμό παραλιακού και ορεινού τουρισμού – αγροτουρισμού με τη διευκόλυνση της παραγωγής και τη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, βελτιώνεται το εισόδημα του ντόπιου παραγωγού και δημιουργούνται θετικές προϋποθέσεις διάθεσης των τοπικών προϊόντων σε τουριστικές και αγροτουριστικές μονάδες της περιοχής.
- Αναβάθμιση του ανθρώπινου στοιχείου και η εκμετάλλευση του λεγόμενου «συγκριτικού πλεονεκτήματος της υπανάπτυξης», με την προστασία του οικοσυστήματος και τη στήριξη της ανάπτυξης σε μικροπρόθεσμα βιώσιμες επιλογές (ανάπτυξη διαρκής και αυτοσυντηρούμενη) οδηγεί στη βελτιστοποίηση των συνθηκών εκμετάλλευσης του γεωργικού χώρου και οδηγεί σε αποφυγή συνεχούς επέκτασης αυτού από φαινόμενα υπολειτουργίας υφιστάμενων υποδομών.
- Ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των κατοίκων για την ανάγκη διαφύλαξης, προστασίας και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από σημαντικές διευκολύνσεις πρόσβασης αποκλειστικά στα σημεία που δημιουργούν εισόδημα προς αυτούς στην περιοχή με σύγχρονη αποφυγή της περαιτέρω επέκτασης των υποδομών σε βάρος του τοπίου.
- Συγκράτηση του πληθυσμού στην ευρύτερη περιοχή και η δημιουργία καλύτερου κλίματος επενδύσεων στον πρωτογενή τομέα.
- Βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας και τη μείωση φθορών των κινούμενων οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου , Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δηλώνει πλήρως ικανοποιημένος καθώς το έργο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και κυρίως των αγροτών, προσφέροντας ευκολότερη πρόσβαση στα αγροτεμάχιά τους.
Προχωράμε μπροστά με σιγουριά και πατώντας γερά συνεχίζουμε να υλοποιούμε το έργο μας.

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από το Δήμο Αποκορώνου

Σε μια περίοδο που η Θεσσαλία βιώνει μια από τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της, ως Δημοτική αρχή Αποκορώνου έχουμε καθήκον  να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας,  συγκεντρώνοντας ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας στις περιοχές αυτές.
Σας καλούμε για μια ακόμη φορά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συλλέξουμε :
• Νερά
• Τρόφιμα (κονσέρβες φαγητού, ξηρά τροφή, κρουασάν, μπισκότα, ζυμαρικά, όσπρια)
• Είδη ατομικής υγιεινής για καταστάσεις πρώτης ανάγκης
• Βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σε σκόνη, κρέμες, μπιμπερό κλπ)
• Αντικείμενα για ηλικιωμένους (πάνες ακράτειας κλπ)
• Powerbank
Η παράδοση θα γίνεται στο Δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες και στα Δημοτικά καταστήματα Βάμου, Καλυβών, Καβρού και Ασή Γωνιάς από τη Δευτέρα (11/09) έως και Παρασκευή (15/09) και ώρες 09:00-14.00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας:  προϊσταμένη Χ. Μπενάκη τηλ 28253 40312, στο Κέντρο Κοινότητας τηλ . 2825340322.
Η αλληλεγγύη είναι ένας από τους πυλώνες που στηρίζουν μια κοινωνία και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξουμε τη δύναμή μας και σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.
Επίσης θα ήθελα να ανακοινώσω ότι, λόγω των  ανωτέρω καταστάσεων που επικρατούν και σεβόμενος τον αγώνα που δίνουν οι πληγέντες συνάνθρωποί μας για την επιβίωσή τους, έχω αποφασίσει με την ομάδα  μου την αναστολή όλων των προεκλογικών δραστηριοτήτων μας για το εγγύς χρονικό διάστημα, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας και στρέφοντας το βλέμμα στα θύματα αυτής της καταστροφής.
Σας ευχαριστώ θερμά , εκ των προτέρων , για την υποστήριξή σας ,για την αλληλεγγύη  και την συμβολή σας στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Οφείλουμε να είμαστε εδώ, παρόντες και παρούσες, συναισθανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί.
Με εκτίμηση,
Χαράλαμπος  Κουκιανάκης
Δήμαρχος Αποκορώνου

Πράσινο φως από την Υπηρεσία νεωτέρων Μνημείων για τον χαρακτηρισμό των πηγών των Αρμένων “ως ιστορικός τόπος"

Μετά από στοχευμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, η Yπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων έδωσε το πράσινο φως μετά από θετική εισήγησή της, για την κήρυξη του χώρου των πηγών των Αρμένων ως νεότερο ιστορικό μνημείο από Το Υπουργείο Πολιτισμού.
 Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, κατανοώντας την αναγκαιότητα προστασίας των πηγών και του δρόμου πρόσβασης σε αυτές αλλά και γενικά του περιβάλλοντος χώρου αυτών ( για τον οποίο ισχύει το ΣΧΟΟΑΠ του τέως Δήμου Αρμένων) και έχοντας ως κύριο στόχο την εξασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης  προς όλους (Δήμο, θεσμικούς φορείς, κατοίκους και επισκέπτες) σε ένα χώρο καθαρό και περιβαλλοντικά προστατευμένο, εξετάσαμε τις δυνατότητες περαιτέρω περιβαλλοντικής προστασίας του από κάθε επιβλαβή για αυτό δραστηριότητα, ευρισκόμενος σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Έτσι είχαμε αιτηθεί να κηρυχθεί ο χώρος ως νεότερο ιστορικό μνημείο από Το Υπουργείο Πολιτισμού-Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων λόγω της ιδιαίτερης ιστορικής του αξίας ,αφού εκεί έναν χρόνο μετά την εκδήλωση  της επανάστασης του 1821, ο Διοικητής της Κρήτης Μιχαήλ Αφεντούλιεφ μετέφερε την έδρα της Προσωρινής Διοίκησης Κρήτης από το Λουτρό Σφακίων, όπου τον Μάιο του 1822 συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του διορισμένου από την Κεντρική (εθνική) Διοίκηση «διοργανιστή» Πέτρου Σκυλίτζη - Ομηρίδη η ομώνυμη Συνέλευση (των Αρμένων). Η Συνέλευση έλαβε χώρα στην τοποθεσία Πλάτανος, δίπλα στις πηγές, όπου συγκεντρώθηκαν 41 πληρεξούσιοι από όλες τις επαρχίες της Κρήτης και συζήτησαν επί δέκα μέρες.1 Οι εργασίες της ξεκίνησαν επίσημα στις 11 Μαΐου και διήρκεσαν μέχρι τις 21 Μαΐου 1822, οπότε και υπογράφτηκε το τελικό κείμενο με τίτλο «Προσωρινόν Πολίτευμα της Νήσου Κρήτης». Το κείμενο αυτό ήταν ουσιαστικά το πρώτο Σύνταγμα της Κρήτης.
Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων συγχρόνως με τη θετική της άποψη κοινοποίησε το εν λόγω έγγραφο στην Υπηρεσία Δόμησης Χανίων  αναφέροντας : “  Η αρμόδια Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων, στην οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται να μην εκδώσει τυχόν άδεια κατεδάφισης ή άδεια για οποιαδήποτε οικοδομική επέμβαση πριν από την έκδοση της σχετικής απόφασης και πριν ειδοποιήσει εγγράφως την Υπηρεσία μας. “
Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δήλωσε : “Πλέον προχωράμε να δημιουργήσουμε μια κοιτίδα πολιτισμού, καθώς η εξέλιξη αυτή πέρα από την ανάδειξη της ομορφιάς του τοπίου και την προστασία του περιβάλλοντος, ανοίγει τον δρόμο για να στεγαστεί εκεί το μουσείο που πρόσφατα εγκαινιάσαμε και προσωρινά στεγάσαμε σε δημοτικό κτήριο στους Αρμένους.Η εξέλιξη αυτή, όταν πάρει πλέον τη μορφή της τελικής απόφασης από το Υπουργείο Πολιτισμού ανοίγει τον δρόμο της χρηματοδότησης  ώστε να γίνει απαλλοτρίωση του χώρου και να μην βαρύνει τα ταμεία του Δήμου μια τέτοια σημαντική δαπάνη.”
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου ευχαρίστησε από καρδιάς όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή. Τη Νομική υπηρεσία, τους ειδικούς συνεργάτες, τη Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων. “Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά οτι όταν προσεγγίζουμε το οποιοδήποτε θέμα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, τα θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας έρχονται.”

Παράνομες επεμβάσεις στο αποχετευτικό δίκτυο

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, οτι στον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, γνωστοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου οτι στην κατοχή της Αστυνομίας περιήλθε οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται άτομο τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής προς Δευτέρα να προβαίνει στην παράνομη ρίψη τσιμέντου σε φρεάτιο του αποχετευτικού δικτύου Γεωργιούπολης, πράγμα που είχε ξανασυμβεί προ μηνός περίπου.
Όπως με πληροφόρησε η Αστυνομία με τα πειστήρια τα οποία συνέλεξε βρίσκεται σε διαδικασία ταυτοποίησης του συγκεκριμένου ατόμου, αποστέλλοντας τα πειστήρια και οπτικοακουστικό υλικό στα εγκληματολογικά εργαστήρια Αθηνών.
Το παραπάνω γεγονός έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων δυσάρεστων καταστάσεων- φθορών δημοτικής περιουσίας που αποβαίνουν σε βάρος της καθημερινότητας των δημοτών και επισκεπτών του Δήμου μας.
Ξεπερνώντας την απογοήτευση που μας δίνουν τέτοιου είδους γεγονότα δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να τα καταδικάζουμε, να τα αποτρέπουμε και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την κοινωνική γαλήνη και ειρήνη στον τόπο μας.

More Articles...

 1. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ.Γ.ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ.ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
 2. Γνωστοποίηση ελέγχου ποιότητας πόσιμου νερού και καθαριότητας δεξαμενών και αντλιοστασίων ύδρευσης Δήμου Αποκορώνου
 3. ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ
 4. Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης του παροπλισμένου πλοίου με την ονομασία “Ρ/Κ ΝΕΣΤΩΡ” για την πόντισή του στο καταδυτικό πάρκο Αποκορώνου
 5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛ. ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ
 6. Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Για Αγροτικά Κτίρια Της Βενετοκρατίας Στον Αποκόρωνα
 7. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ “Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη, σύσκεψη για την υδροδότηση της Δ.Ε. Βάμου – Στο επίκεντρο μέτρα για την λειψυδρία”
 8. Έλεγχο ποιότητας πόσιμου νερού και καθαρότητας δεξαμενών και αντλιοστασίων ύδρευσης ζητά ο Δήμος Αποκορώνου
 9. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
 10. Εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του σπηλαίου Κρυονερίδας


Facebook twitter youtube