^Κορυφή
 • Armeni Η Δημοτική ενότητα Αρμένων...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα: Καλύβες, Αρμένους, Νέο Χωριό, Στύλος, Ραμνή, Καρές, Μαχαιροί. Η μεγαλύτερη επιφάνεια του Δήμου, καλύπτεται από βοσκότοπους και καλλιεργούμενες εκτάσεις. Κατά τους θερινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στις βραβευμένες παραλίες των Καλυβών, του Γλάρου, της Κυανής Ακτής και της Κεράς....
 • Vamos Η Δημοτική ενότητα Βάμου...
  ...περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα: Βάμου, Γαβαλοχωρίου, Κάινας, Κεφαλά, Ξηροστερνίου, Πλάκας, Σελλίων, Καλαμίτσι Αλεξάνδρου και Κόκκινου Χωριού. Είναι ημιορεινή περιοχή με ποικιλόμορφο και ενδιαφέρον φυσικό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η τοπική δασώδης και θαμνώδης βλάστηση αλλά χαρακτηρίζεται και από την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά της. Υπήρξε στο παρελθόν πρωτεόυσα του Δήμου καί φιλοξενεί το Κέντρο Υγείας και Δικαστήριο.
 • Georgioupolis Η δημοτική ενότητα Γεωργιούπολης..
  ... με βουνό και κάμπο, ποταμούς, λίμνη και θάλασσα, άγρια φύση και καλλιεργήσιμη γη. Τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, οικισμοί που διατηρούν το παραδοσιακό Κρητικό στοιχείο, αλλά και οικιστικές ζώνες με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, νυχτερινή ζωή, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στόν τουρισμό.Μαθές, Καβρός, Κουρνάς, Κάστελλος, Φυλακή, Πάτημα, Δράμια, Εξώπολη και Καλαμίτσι Αμυγδάλου είναι τα χωριά της ενότητας αυτής.
 • Krionerida Η Δημοτική ενότητα Κρυονερίδας..
  ...αποτελείται από τις Βρύσες, την Μάζα, τον Αλίκαμπο, τον Εμπρόσνερο, τον Βαφέ και το Νίππος, ορεινά και ημιορεινά χωριά της ρίζας των Λευκών Ορέων. Τα χωριά αυτά χαρακτηρίζονται για τη φιλοξενία των κατοίκων τους, την διατήρηση της Κρητικής παράδοσης, ενώ κύρια ασχολία τους, είναι η κτηνοτροφία και η γεωργία. Η Δ. ενότητα Κρυονερίδας, καταλαμβάνει το κεντρικό τμήμα της επαρχίας Αποκορώνου και συνορεύει την Δήμο Σφακίων από νότια.
 • Fres Η Δημοτική ενότητα Φρε...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Φρε, Μελιδονίου, Παιδοχωρίου, Πεμονίων και Τζιτζιφέ. Βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Το έδαφος είναι ημιορεινό, παράγει άριστο λάδι, κρασί και εξαίρετα κτηνοτροφικά προϊόντα. Υπάρχουν 4 παραδοσιακά τυροκομεία που αξιοποιούν το γάλα της περιοχής και παράγουν άριστη γραβιέρα, ανθότυρους και μυζήθρα. Δύο βιοτεχνίες με παραδοσιακά έπιπλα, και πέντε Ελαιουργεία δίνουν ζωή στον τόπο διατηρώντας την παράδοση.
 • Asi Gonia Η Αση Γωνιά ..
  ...είναι ένα ορεινό χωριό του Δήμου με μεγάλη ιστορία, χωριό κτηνοτρόφων με 700 κατοίκους περίπου, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς. Στην Αση Γωνιά γιορτάζει στις 23 Απριλίου ο Αγιος Γεώργιος ο Γαλατάς. Είναι η κεντρική εκκλησία στην πλατεία του χωριού και τη μέρα της γιορτής του Αγίου οι κτηνοτρόφοι κατεβάζουν τα πρόβατα από τα βουνά στην εκκλησία, τα αρμέγουν και μοιράζουν το γάλα στους παρευρισκόμενους. Σίγουρα μια πολύ ασυνήθιστη γιορτή.

Διενέργεια Διαδικασίας Κληρώσεως για τον ορισμό μελών Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής έργου "Επισκευή και ανακαίνιση δημοτικού σχολείου Φυλακής"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
Δ/νση : Βρύσες Χανίων
             Τ.Κ 730 07
Τηλ.    :2825340319
Fax     :2825051211
Πληρ. Θ. Αναγνωστάκης
E-Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βρύσες 28/05/2015
Αρ. πρωτ.- 6901 -

 

ΘΕΜΑ: Διενέργεια Διαδικασίας Κληρώσεως για τον ορισμό μελών Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής έργου "Επισκευή και ανακαίνιση δημοτικού σχολείου Φυλακής"

 

Η Προϊσταμένη Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αποκορώνου

 

Έχοντας υπόψη:
1) Το άρθρο 26 του Ν.4024/11,
2) Τις υπ’ αριθμό ΔΙΣΚΠΟ /Φ.18/οικ 21508/4-11-11 & ΔΙΣΚΠΟ /Φ.18/οικ 21700/19-12  Αποφάσεις του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης περί της διαδικασίας διενέργειας κληρώσεως για συγκρότηση επιτροπών,
3) Τα άρθρα 73 και 75 του ν. 3669/2008 (Α' 116) και όπως ισχύουν
4) Το άρθρο 16 του Π.Δ. 171/87 (Α' 84), όπως αναδιατυπώθηκε από το άρθρο 61 του Ν. 4257/14 (Α' 93),
5) Το από 22/9/2008 Πρωτόκολλο Προσωρινής Παραλαβής του έργου "Επισκευή και ανακαίνιση δημοτικού σχολείου Φυλακής" αναδόχου Αθανασίου Δραμηλαράκη με προϊσταμένη αρχή τον πρώην δήμο Γεωργιουπόλεως και διευθύνουσα υπηρεσία την πρώην ΤΥΔΚ ν. Χανίων,
6) Την ανάγκη οριστικής παραλαβής του έργου,

 

Γνωστοποιούμε

 

Ότι την  Τρίτη 02/06/2015 και ώρα 10:00 στο Δημοτικό κατάστημα στις Βρύσες και στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπαλλήλων ΠΕ και ΤΕ μηχανικών δήμου Αποκορώνου και ΔΤΥ δήμου Χανίων για την συγκρότηση της Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του παραπάνω αναφερόμενου έργου.
Η κλήρωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω εγκύκλιο, είναι δημόσια και μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.
Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αποκορώνου και να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων.

 

Η Προϊσταμένη Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών


Ευαγγελία Καστρινάκη


Facebook twitter youtube