^Κορυφή
 • Armeni Η Δημοτική ενότητα Αρμένων...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα: Καλύβες, Αρμένους, Νέο Χωριό, Στύλος, Ραμνή, Καρές, Μαχαιροί. Η μεγαλύτερη επιφάνεια του Δήμου, καλύπτεται από βοσκότοπους και καλλιεργούμενες εκτάσεις. Κατά τους θερινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στις βραβευμένες παραλίες των Καλυβών, του Γλάρου, της Κυανής Ακτής και της Κεράς....
 • Vamos Η Δημοτική ενότητα Βάμου...
  ...περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα: Βάμου, Γαβαλοχωρίου, Κάινας, Κεφαλά, Ξηροστερνίου, Πλάκας, Σελλίων, Καλαμίτσι Αλεξάνδρου και Κόκκινου Χωριού. Είναι ημιορεινή περιοχή με ποικιλόμορφο και ενδιαφέρον φυσικό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η τοπική δασώδης και θαμνώδης βλάστηση αλλά χαρακτηρίζεται και από την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά της. Υπήρξε στο παρελθόν πρωτεόυσα του Δήμου καί φιλοξενεί το Κέντρο Υγείας και Δικαστήριο.
 • Georgioupolis Η δημοτική ενότητα Γεωργιούπολης..
  ... με βουνό και κάμπο, ποταμούς, λίμνη και θάλασσα, άγρια φύση και καλλιεργήσιμη γη. Τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, οικισμοί που διατηρούν το παραδοσιακό Κρητικό στοιχείο, αλλά και οικιστικές ζώνες με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, νυχτερινή ζωή, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στόν τουρισμό.Μαθές, Καβρός, Κουρνάς, Κάστελλος, Φυλακή, Πάτημα, Δράμια, Εξώπολη και Καλαμίτσι Αμυγδάλου είναι τα χωριά της ενότητας αυτής.
 • Krionerida Η Δημοτική ενότητα Κρυονερίδας..
  ...αποτελείται από τις Βρύσες, την Μάζα, τον Αλίκαμπο, τον Εμπρόσνερο, τον Βαφέ και το Νίππος, ορεινά και ημιορεινά χωριά της ρίζας των Λευκών Ορέων. Τα χωριά αυτά χαρακτηρίζονται για τη φιλοξενία των κατοίκων τους, την διατήρηση της Κρητικής παράδοσης, ενώ κύρια ασχολία τους, είναι η κτηνοτροφία και η γεωργία. Η Δ. ενότητα Κρυονερίδας, καταλαμβάνει το κεντρικό τμήμα της επαρχίας Αποκορώνου και συνορεύει την Δήμο Σφακίων από νότια.
 • Fres Η Δημοτική ενότητα Φρε...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Φρε, Μελιδονίου, Παιδοχωρίου, Πεμονίων και Τζιτζιφέ. Βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Το έδαφος είναι ημιορεινό, παράγει άριστο λάδι, κρασί και εξαίρετα κτηνοτροφικά προϊόντα. Υπάρχουν 4 παραδοσιακά τυροκομεία που αξιοποιούν το γάλα της περιοχής και παράγουν άριστη γραβιέρα, ανθότυρους και μυζήθρα. Δύο βιοτεχνίες με παραδοσιακά έπιπλα, και πέντε Ελαιουργεία δίνουν ζωή στον τόπο διατηρώντας την παράδοση.
 • Asi Gonia Η Αση Γωνιά ..
  ...είναι ένα ορεινό χωριό του Δήμου με μεγάλη ιστορία, χωριό κτηνοτρόφων με 700 κατοίκους περίπου, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς. Στην Αση Γωνιά γιορτάζει στις 23 Απριλίου ο Αγιος Γεώργιος ο Γαλατάς. Είναι η κεντρική εκκλησία στην πλατεία του χωριού και τη μέρα της γιορτής του Αγίου οι κτηνοτρόφοι κατεβάζουν τα πρόβατα από τα βουνά στην εκκλησία, τα αρμέγουν και μοιράζουν το γάλα στους παρευρισκόμενους. Σίγουρα μια πολύ ασυνήθιστη γιορτή.

Ορισμός μελών επιτροπών

 ΘΕΜΑ: Διενέργεια Διαδικασίας Κληρώσεως για τον ορισμό μελών επιτροπών του Δήμου Αποκορώνου.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου

Έχοντας υπόψη:

1) Το άρθρο 26 του Ν.4024/11

2) Τις υπ’ αριθμό ΔΙΣΚΠΟ /Φ.18/οικ 21508/4-11-11 & ΔΙΣΚΠΟ /Φ.18/οικ 21700/19-12 Αποφάσεις του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης περί της διαδικασίας διενέργειας κληρώσεως για συγκρότηση επιτροπών.

3) Την ανάγκη συγκρότησης επιτροπών έτους 2014 για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.

 

Γνωστοποιούμε

Ότι την Δευτέρα 03/02/2014 και ώρα 10:00στο Δημοτικό κατάστημα στις Βρύσες & στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στον 1 όροφο του Δημαρχείου, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπηρετούντων υπαλλήλων και των δημοτικών συμβούλων του Δήμου για την συγκρότηση των κάτωθι επιτροπών :

 • Για την συγκρότηση της επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών έργων.

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών προμηθειών -αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών & αξιολόγησης προσφορών (άρθρο 46 ΕΚΠΟΤΑ).

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών εργασιών , παροχής υπηρεσιών και μεταφορών, (Ν 3852/2010 ,Ν. 3463/2006 , ΠΔ 28/80).

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής συντήρησης & επισκευής οχημάτων (Αποφ. Υπ. Προεδρίας Οικ.3373/390/20-3-1975).

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής εργασιών, παροχής υπηρεσιών και μεταφορών (άρθρο 67 Π. Δ/τος 28/80).

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής εργασιών & ανταλλακτικών οχημάτων (Αποφ. Υπ. Προεδρίας Οικ.3373/390/20-3-1975-άρθρο 67 παρ.3 του Π.Δ. 28/80 ΦΕΚ 11/Α/15.01.1980).

 • Για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής μικρών έργων (άρθρο 15 Π.Δ. 171/87 ΦΕΚ 84/Α/02.06.1987).

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών γραφείου (γραφικής ύλης, λογισμικών προγραμμάτων, υλικών μηχανογράφησης, fax και μηχανών γραφείου, φωτοτυπικών μηχανημάτων, ανταλλακτικών και λοιπού ηλεκτρονικού εξοπλισμού).

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης (σωληνώσεις εξαρτήματα & ανταλλακτικών αυτών) και κάθε άλλη προμήθεια ειδών που αφορά την υπηρεσία αυτή .

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής προμήθειας ηλεκτρομηχανολογικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού,(ηλεκτρικών λαμπτήρων, φωτιστικών σωμάτων ανταλλακτικών κ.λ.π).

 • Για την συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής προμήθειας πάσης φύσεως μηχανημάτων, μικροεργαλείων, λιπαντικών, καυσίμων (κίνησης -θέρμανσης), εξοπλισμού Τμήματος Καθαριότητας (κάδων απορριμάτων ανταλλακτικά αυτών αναλώσιμα κ.λ.π), προμήθεια σπόρων, φυτών, φυτοφαρμάκων και λοιπού εξοπλισμού υλικών του τμήματος Περιβάλλοντος, οικοδομικών-σιδερικών, οργάνων παιδικών χαρών, υλικά μικροεπισκευών και συντηρήσεων, παροχών σε είδος προσωπικού και κάθε άλλη προμήθεια που δεν περιγράφεται στις ανωτέρω κατηγορίες.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω εγκύκλιο, είναι δημόσια και μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Η παρούσα να αναρτηθεί στο site του Δήμου Αποκορώνου και να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ


Facebook twitter youtube