^Κορυφή
 • Armeni Η Δημοτική ενότητα Αρμένων...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα: Καλύβες, Αρμένους, Νέο Χωριό, Στύλος, Ραμνή, Καρές, Μαχαιροί. Η μεγαλύτερη επιφάνεια του Δήμου, καλύπτεται από βοσκότοπους και καλλιεργούμενες εκτάσεις. Κατά τους θερινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στις βραβευμένες παραλίες των Καλυβών, του Γλάρου, της Κυανής Ακτής και της Κεράς....
 • Vamos Η Δημοτική ενότητα Βάμου...
  ...περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα: Βάμου, Γαβαλοχωρίου, Κάινας, Κεφαλά, Ξηροστερνίου, Πλάκας, Σελλίων, Καλαμίτσι Αλεξάνδρου και Κόκκινου Χωριού. Είναι ημιορεινή περιοχή με ποικιλόμορφο και ενδιαφέρον φυσικό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η τοπική δασώδης και θαμνώδης βλάστηση αλλά χαρακτηρίζεται και από την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά της. Υπήρξε στο παρελθόν πρωτεόυσα του Δήμου καί φιλοξενεί το Κέντρο Υγείας και Δικαστήριο.
 • Georgioupolis Η δημοτική ενότητα Γεωργιούπολης..
  ... με βουνό και κάμπο, ποταμούς, λίμνη και θάλασσα, άγρια φύση και καλλιεργήσιμη γη. Τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, οικισμοί που διατηρούν το παραδοσιακό Κρητικό στοιχείο, αλλά και οικιστικές ζώνες με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, νυχτερινή ζωή, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στόν τουρισμό.Μαθές, Καβρός, Κουρνάς, Κάστελλος, Φυλακή, Πάτημα, Δράμια, Εξώπολη και Καλαμίτσι Αμυγδάλου είναι τα χωριά της ενότητας αυτής.
 • Krionerida Η Δημοτική ενότητα Κρυονερίδας..
  ...αποτελείται από τις Βρύσες, την Μάζα, τον Αλίκαμπο, τον Εμπρόσνερο, τον Βαφέ και το Νίππος, ορεινά και ημιορεινά χωριά της ρίζας των Λευκών Ορέων. Τα χωριά αυτά χαρακτηρίζονται για τη φιλοξενία των κατοίκων τους, την διατήρηση της Κρητικής παράδοσης, ενώ κύρια ασχολία τους, είναι η κτηνοτροφία και η γεωργία. Η Δ. ενότητα Κρυονερίδας, καταλαμβάνει το κεντρικό τμήμα της επαρχίας Αποκορώνου και συνορεύει την Δήμο Σφακίων από νότια.
 • Fres Η Δημοτική ενότητα Φρε...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Φρε, Μελιδονίου, Παιδοχωρίου, Πεμονίων και Τζιτζιφέ. Βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Το έδαφος είναι ημιορεινό, παράγει άριστο λάδι, κρασί και εξαίρετα κτηνοτροφικά προϊόντα. Υπάρχουν 4 παραδοσιακά τυροκομεία που αξιοποιούν το γάλα της περιοχής και παράγουν άριστη γραβιέρα, ανθότυρους και μυζήθρα. Δύο βιοτεχνίες με παραδοσιακά έπιπλα, και πέντε Ελαιουργεία δίνουν ζωή στον τόπο διατηρώντας την παράδοση.
 • Asi Gonia Η Αση Γωνιά ..
  ...είναι ένα ορεινό χωριό του Δήμου με μεγάλη ιστορία, χωριό κτηνοτρόφων με 700 κατοίκους περίπου, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς. Στην Αση Γωνιά γιορτάζει στις 23 Απριλίου ο Αγιος Γεώργιος ο Γαλατάς. Είναι η κεντρική εκκλησία στην πλατεία του χωριού και τη μέρα της γιορτής του Αγίου οι κτηνοτρόφοι κατεβάζουν τα πρόβατα από τα βουνά στην εκκλησία, τα αρμέγουν και μοιράζουν το γάλα στους παρευρισκόμενους. Σίγουρα μια πολύ ασυνήθιστη γιορτή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”

Κατάθεση πρότασης για την προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης βιοαποβλήτων προϋπολογισμού 311.116 ευρώ από τον Δήμο Αποκορώνου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, με την παρούσα πρόταση ο Δήμος Αποκορώνου προτίθεται να προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη συλλογή και μεταφορά των βιοαποβλήτων της επικράτειας του και την υλοποίηση τουλάχιστον του 50% του στόχου που έχει τεθεί από τον ΠΕΣΔΑΚ.
Με το 1ο υποέργο ο Δήμος Αποκορώνου πρόκειται να πραγματοποιήσει την προμήθεια κάδων συλλογής Προδιαλεγμένου Οργανικού Κλάσματος Απορριμμάτων 660lt (100 τεμάχια), 240 lt (150 τεμάχια), 50 lt(100 τεμάχια), 10 lt (2750 τεμάχια) καθώς και κάδους οικιακής κομποστοποίησης 280lt(50 τεμάχια). Η προμήθεια των κάδων είναι απαραίτητη καθώς θα χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή προδιαλεγμένου Οργανικού κλάσματος Απορριμμάτων για τη μεταφορά του στη Μονάδα Κομποστοποίησης Πριδιαλεγμένου Οργανικού Κλάσματος Απορριμμάτων. Οι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης θα μοιραστούν για τοποθέτηση σε σχολεία και σε ιδιώτες προς ευαισθητοποίηση αλλά και για τη συμβολή τους στη διαλογή και στην κομποστοποίηση των οργανικών απορριμμάτων.
Με το 2ο υποέργο ο Δήμος Αποκορώνου πρόκειται να πραγματοποιήσει την προμήθεια ενός Απορριμματοφόρου για βιοαπόβλητα  με σύστημα πλύσης κάδων αποτελούμενο από καινούριο πλαίσιο μικτού φορτίου 19 tn και καινούρια υπερκατασκευή τύπου πρέσας με ανυψωτικό μηχανισμό κάδων 80-1,300 lt, χωρητικότητας 14κ.μ.. Η προμήθεια του απορριμματοφόρου είναι απαραίτητη καθώς θα χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή προδιαλεγμένου οργανικού κλάσματος απορριμμάτων, και για τη μεταφορά του σε Μονάδα Κομποστοποίησης Προδιαλεγμένου Οργανικού Κλάσματος Απορριμμάτων.
Το 3ο υποέργο αφορά στη δημοσιότητα και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των επιχειρήσεων μέσω της δημιουργίας αφισών και σχετικών φυλλαδίων.
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ανέφερε τα αναμενόμενα οφέλη:
-Εφαρμογή της αρχής διαλογής στην πηγή (ΔσΠ)
-Μείωση των αποβλήτων, ειδικότερα των βιοαποβλήτων, που οδηγούνται σε υγειονομική ταφή
-Αύξηση του κλάσματος χωριστά συλλεγμένων αστικών στερεών αποβλήτων που οδηγείται σε ανακύκλωση (ανακυκλώσιμα και βιοαπόβλητα) σε επίπεδο δήμου και περιφέρειας
-Αύξηση της πρόσθετης δυναμικότητας ανακύκλωσης αποβλήτων σε επίπεδο δήμου και περιφέρειας
Ωφελούμενος πληθυσμός:
Είναι οι κάτοικοι στο μεγαλύτερο ποσοστό του Δήμου ιδίως σε περιοχές πυκνότερης δόμησης (παραθαλάσσιοι και κύριοι οικισμοί) αλλά και σε περιοχές αγροτικές με αραιή δόμηση. Εκτιμάται ότι με την πράξη εξυπηρετούνται περισσότερα από 2.800 νοικοκυριά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ προϋπ. 230.000 ευρώ”

Υπεγράφη σύμβαση έργου σήμερα 22/12/2020 στον Δήμο Αποκορώνου για την αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικά και σχολικά κτίρια του Δήμου Αποκορώνου μετά τις Θεομηνίες  των 13 και 25 Φεβρουαρίου 2019 προϋπολογισμού 230.000 ευρώ προ έκπτωσης, μεταξύ του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του αναδόχου Δραμηλαράκη Αθανάσιου , πολιτικού μηχανικού Τ.Ε.-ΕΔΕ.
Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ανέφερε ότι το  έργο περιλαμβάνει τις αναγκαίες επεμβάσεις σε δημοτικά και σχολικά κτίρια για την αποκατάσταση κατεστραμμένων επικεραμώσεων και μονώσεων οροφών, επιχρισμάτων και χρωματισμών, κουφωμάτων, θεμελιώσεων κτιρίων κ.λ.π. Η παρούσα μελέτη συντάσσετε προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε διάφορα δημοτικά και σχολικά κτίρια (δημοτικό κατάστημα Βρυσών, δημοτικό κατάστημα Καλυβών, δημοτική βιβλιοθήκη Φρε, πρώην Δημοτικό σχολείο Δραπάνου, και  το Δημοτικό κατάστημα Βάμου) του Δήμου Αποκορώνου τα οποία υπέστησαν ζημίες κατά τις ανωτέρω θεομηνίες.
Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ανακοίνωσε ότι οι εργασίες συμπεριλαμβάνουν.
Οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν είναι οι εξής :
1. Eκσκαφή θεµελίων και τάφρων µε χρήση µηχανικών µέσων σε εδάφη γαιώδη ηµιβραχώδη
2. Καθαίρεση ανωδομών από αργολιθοδομή ή λιθοδομή
4. Καθαίρεση στοιχείων κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, με χρήση κρουστικού εξοπλισμού μειωμένης απόδοσης
3. Καθαίρεση στοιχείων κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, με εφαρμογή τεχνικών αδιατάρακτης κοπής
4. Καθαίρεση φέροντος οργανισμού ξύλινης στέγης
5. Καθαίρεση επικεραμώσεων χωρίς να καταβάλλεται προσοχή για την εξαγωγή ακεραίων κεράμων
6. Αποξήλωση ξυλίνων ή σιδηρών κουφωμάτων
7. Στεγάνωση ξύλινης στέγης με λεπτή ελαστομερή υδρατμοπερατή μεμβράνη
8. Στεγανοποιητική επίστρωση επιφανειών σκυροδέματος με υλικά πολυουρεθανικής βάσεως
9. Ζευκτά στέγης από απλά στοιχεία δομικής ξυλείας από ξυλεία πελεκητή
10. Στέγη ξύλινη για βυζαντινά κεραμίδια ανοίγματος 6,01 έως 12,00 m
11. Θερμομόνωση κεκλιμένων οροφών με πλάκες από αφρώδη εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 50 mm
12. Θερμομόνωση τοίχων με πλάκες από αφρώδη εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 50 mm
13. Επενδύσεις τοίχων με πλακίδια πορσελάνης, λευκά ή έγχρωμα 10x10 cm, κολλητά
14. Υαλοστάσια αλουμινίου μεμονωμένα μονόφυλλα, ανοιγόμενα περί κατακόυφο ή οριζόντιο άξονα
15. Μεταλλικός σκελετός ψευδοροφής
16. Σκυροδέµατα µικρών έργων για κατασκευές από σκυρόδεµα κατηγορίας C20/25, συμπεριλαμβανομενου ολπισμου και ξυλοτυπων
17. Καθαίρεση επιχρισµάτων
18. Επιχρίσµατα τριπτά - τριβιδιστά µε τσιµεντοκονίαµα
19. Προετοιµασία επιχρισµένων επιφανειών τοίχων για χρωµατισµούς
20. Χρωματισμοί επιχρισμάτων Εσωτερικών και εξωτερικων επιφανειών με χρήση χρωμάτων, ακρυλικής στυρενιοακρυλικής- ακρυλικής ή πολυβινυλικής βάσεως.
21. Βερνικοχρωματισμοί ξυλίνων επιφανειών με βερνικόχρωμα δύο συστατικών βάσεως νερού η διαλύτου.
22. Επίσης θα γίνουν οι αποκαταστάσεις και διορθώσεις  των  Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν στις Βρύσες Αποκορώνου έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Οι έλεγχοι θα είναι δωρεάν για όλους και θα διεξαχθούν στην Πλατεία Ηρώων στις Βρύσες (μπροστά και απέναντι από το μνημείο της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής) από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι. Θα στηθούν τρεις υποσταθμοί ελέγχου στο νότιο άκρο της γέφυρας του χωριού (εκατέρωθεν της οδού Ανδρέα Πολέντα) και η πρόσβαση των οχημάτων θα γίνεται από τα βόρεια (από την εθνική οδό), τα ανατολικά (παλιά εθνική οδός από και προς Γεωργιούπολη) και τα νότια (δρόμος από και προς Σφακιά).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους Δελτίο Ταυτότητας, αριθμό ΑΜΚΑ και αριθμό κινητού τηλεφώνου. Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες άμεσα.
Για την ομαλή διεξαγωγή των τεστ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Η δράση αυτή συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Αποκορώνου, με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων στον Δήμο Αποκορώνου προϋπολογισμού 218.700 ευρώ”

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αποκορώνου ξεκίνησαν οι ανοιχτές διαδικασίες για την επιλογή των αναδόχων για την κατασκευή των έργων:
α) Συντήρηση και επισκευή κτιρίου Παιδικού Σταθμού Βάμου Δ.Αποκορώνου προϋπολογισμού 83.500 ευρώ
β) Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Καλυβών και Βρυσών προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.
γ) Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων Αποκορώνου προϋπολογισμού 60.800 ευρώ.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας προχώρησε στη σύνταξη μελετών και πετύχαμε τη χρηματοδότηση των έργων από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, προκειμένου να συνεχίσουμε την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου μας .
Συγκεκριμένα σε επιδιορθώσεις ξύλινων κεραμοσκεπών, μικρορηγματώσεων, επιχρισμάτων, ελαιοχρωματισμών, μεταλλικών κιγκλιδωμάτων, πλακιδίων, δαπέδων, κατασκευές ραμπών ΑΜΕΑ.
Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι σύνοδες εργασίες κρίθηκαν απαραίτητες ώστε να καταστήσουμε εύρυθμες και με ασφάλεια τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “33.000.000 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΈΡΓΑ ΤΟ 2021 ΣΤΟΝ Δήμο Αποκορώνου”

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αποκορώνου, όπως αυτό συντάχθηκε από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, χαρακτηρίζοντάς  το προοδευτικό και αναπτυξιακό , αναβαθμίζοντας σημαντικά τις υποδομές του Αποκόρωνα.

Συνεχίζοντας , ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ανέφερε:
“Η στρατηγική μας επιλογή για ωρίμανση μελετών κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική θητεία μας, μας έδωσε τη δυνατότητα και διεκδικήσαμε σημαντικές χρηματοδοτήσεις για τον Δήμο μας.
Αποτυπώνεται ξεκάθαρα ότι ωριμάζοντας μελέτες, βαδίζουμε στο σωστό δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, όπως αυτό φαίνεται στο τεχνικό πρόγραμμα έτους 2021, συνολικού ύψους 33.032.319 ευρώ, ποσό πρωτόγνωρο για τον Δήμο μας.
Από το ως άνω ποσό μόλις 287,429 ευρώ είναι από κατανομή ΣΑΤΑ 2021 και ΣΑΤΑ ΠΟΕ.

Ενδεικτικά Έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση:
α.Ύδρευση αστικής τουριστικής περιοχής Γεωργιούπολης-Καβρού 1.492.770 ευρώ
β. ύδρευση Ανατολικού τμήματος Δ.Ε.Βάμου 1.298.000 ευρώ
γ. Προμήθεια και εγκατάσταση αφυδάτωση ιλύος (ΕΕΛ Καλυβών )322.400 ευρώ
δ. Προμήθεια και εγκατάσταση συμπληρωματικών μονάδων επεξεργασίας και δοκιμαστική λειτουργία  ΕΕΛ Καλυβών 711.760 ευρώ
ε. Αποχέτευση Γεωργιούπολης και ευρύτερης περιοχής επεξεργασίας λυμάτων
3.966.278 ευρώ.
στ. Αποχέτευση Γεωργιούπολης και ευρύτερης περιοχής, σύνδεση με δίκτυο ΔΕΗ 200.000 ΕΥΡΏ.
ζ. Αποχέτευση Γεωργιούπολης αντλιοστάσια, ολοκλήρωση αγωγών λυμάτων και αγωγός τελικής διάθεσης 12.536.986 ευρώ.
η. Αποκατάσταση δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας στο σύνολο των Τ.Κ. του Δήμου μας 6.033.000 ευρώ.
θ. Συντήρηση σχολικών, δημοτικών κτιρίων, αύλειων κτλ 436.000 ευρώ
ι. Ανάπλαση Νίππους 258.958 ευρώ
ια. Βυθιζόμενα συστήματα αποκομιδής αστικών απορριμμάτων 322.400 ευρώ.
ιβ. Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα 5χ5 Στύλου 24.800 ευρώ.
ιγ. Αποκατάσταση θολωτού Ι.Ν.ΑΓ.Χαραλάμπους Κόκκινο Χωριό 10.000 ευρώ
ιδ. Ανάπλαση παραλιακού μετώπου οικισμού Καλυβών 302.588 ευρώ.
ιε.Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών 290.421 ευρώ.
Ιστ. Δημιουργία κλειστού αθλητικού κέντρου 600.000 ευρώ.

Συνεχίζουμε να είμαστε διεκδικητικοί και αποτελεσματικοί στην ωρίμανση μελετών (βιολογικός Αλμυρίδας, Αθλητικό Κέντρο Αποκόρωνα, Πολιτιστικό Κέντρο Ασή Γωνιάς, Δημοτικό Γηροκομείο κ.α.) εξεύρεση πόρων και επιχορηγήσεων.
Τελειώνοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου , Χαράλαμπος Κουκιανάκης , συνεχάρη και ευχαρίστησε αιρετούς, υπηρεσιακούς και ειδικούς συνεργάτες για το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός της υποστελέχωσης των Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Περισσότερα Άρθρα...

 1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Χρηματοδότηση 200.000 ευρώ για λειψυδρία από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Αποκορώνου”
 2. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Ανοιχτή επιστολή Δημάρχου Αποκορώνου,Χαράλαμπου Κουκιανάκη για τη χωροθέτηση Σ.Μ.Α. Αποκορώνου”
 3. ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
 4. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”
 5. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Έκκληση Δημάρχου Αποκορώνου προς το Δημοτικό Συμβούλιο”
 6. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
 7. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Ίδρυση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η.) και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) στον Δήμο Αποκορώνου”
 8. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΡΚΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”
 9. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 173.600 ΕΥΡΏ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”
 10. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ελαιοπαραγωγών εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.


Facebook twitter youtube