^Κορυφή
 • Armeni Η Δημοτική ενότητα Αρμένων...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα: Καλύβες, Αρμένους, Νέο Χωριό, Στύλος, Ραμνή, Καρές, Μαχαιροί. Η μεγαλύτερη επιφάνεια του Δήμου, καλύπτεται από βοσκότοπους και καλλιεργούμενες εκτάσεις. Κατά τους θερινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στις βραβευμένες παραλίες των Καλυβών, του Γλάρου, της Κυανής Ακτής και της Κεράς....
 • Vamos Η Δημοτική ενότητα Βάμου...
  ...περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα: Βάμου, Γαβαλοχωρίου, Κάινας, Κεφαλά, Ξηροστερνίου, Πλάκας, Σελλίων, Καλαμίτσι Αλεξάνδρου και Κόκκινου Χωριού. Είναι ημιορεινή περιοχή με ποικιλόμορφο και ενδιαφέρον φυσικό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η τοπική δασώδης και θαμνώδης βλάστηση αλλά χαρακτηρίζεται και από την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά της. Υπήρξε στο παρελθόν πρωτεόυσα του Δήμου καί φιλοξενεί το Κέντρο Υγείας και Δικαστήριο.
 • Georgioupolis Η δημοτική ενότητα Γεωργιούπολης..
  ... με βουνό και κάμπο, ποταμούς, λίμνη και θάλασσα, άγρια φύση και καλλιεργήσιμη γη. Τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, οικισμοί που διατηρούν το παραδοσιακό Κρητικό στοιχείο, αλλά και οικιστικές ζώνες με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, νυχτερινή ζωή, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στόν τουρισμό.Μαθές, Καβρός, Κουρνάς, Κάστελλος, Φυλακή, Πάτημα, Δράμια, Εξώπολη και Καλαμίτσι Αμυγδάλου είναι τα χωριά της ενότητας αυτής.
 • Krionerida Η Δημοτική ενότητα Κρυονερίδας..
  ...αποτελείται από τις Βρύσες, την Μάζα, τον Αλίκαμπο, τον Εμπρόσνερο, τον Βαφέ και το Νίππος, ορεινά και ημιορεινά χωριά της ρίζας των Λευκών Ορέων. Τα χωριά αυτά χαρακτηρίζονται για τη φιλοξενία των κατοίκων τους, την διατήρηση της Κρητικής παράδοσης, ενώ κύρια ασχολία τους, είναι η κτηνοτροφία και η γεωργία. Η Δ. ενότητα Κρυονερίδας, καταλαμβάνει το κεντρικό τμήμα της επαρχίας Αποκορώνου και συνορεύει την Δήμο Σφακίων από νότια.
 • Fres Η Δημοτική ενότητα Φρε...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Φρε, Μελιδονίου, Παιδοχωρίου, Πεμονίων και Τζιτζιφέ. Βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Το έδαφος είναι ημιορεινό, παράγει άριστο λάδι, κρασί και εξαίρετα κτηνοτροφικά προϊόντα. Υπάρχουν 4 παραδοσιακά τυροκομεία που αξιοποιούν το γάλα της περιοχής και παράγουν άριστη γραβιέρα, ανθότυρους και μυζήθρα. Δύο βιοτεχνίες με παραδοσιακά έπιπλα, και πέντε Ελαιουργεία δίνουν ζωή στον τόπο διατηρώντας την παράδοση.
 • Asi Gonia Η Αση Γωνιά ..
  ...είναι ένα ορεινό χωριό του Δήμου με μεγάλη ιστορία, χωριό κτηνοτρόφων με 700 κατοίκους περίπου, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς. Στην Αση Γωνιά γιορτάζει στις 23 Απριλίου ο Αγιος Γεώργιος ο Γαλατάς. Είναι η κεντρική εκκλησία στην πλατεία του χωριού και τη μέρα της γιορτής του Αγίου οι κτηνοτρόφοι κατεβάζουν τα πρόβατα από τα βουνά στην εκκλησία, τα αρμέγουν και μοιράζουν το γάλα στους παρευρισκόμενους. Σίγουρα μια πολύ ασυνήθιστη γιορτή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Χρηματοδότηση 200.000 ευρώ για λειψυδρία από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Αποκορώνου”

Με απόφασή του το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότησε τον Δήμο Αποκορώνου με το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000 ευρώ) για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.
Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ανέφερε ότι ο Δήμος Αποκορώνου προκειμένου να προχωρήσει στις πρώτης προτεραιότητας σχετικές εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης, όπως αυτή εντάθηκε με τις Θεομηνίες 2017 και 2019, όπου υπήρξαν ζημιές, ήτοι την άμεση επέκταση νέων δικτύων μεγαλύτερης διατομής και την βελτίωση των υφιστάμενων αντλιοστασίων με την ενίσχυση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού , αιτήθηκε και πέτυχε την ως άνω χρηματοδότηση.
Τελειώνοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ευχαρίστησε τη Βουλευτή Χανίων και πρώην Υπουργό, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, για τη συνεχή στήριξή της στην προσπάθειά μας για πρόοδο και ανάπτυξη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Ανοιχτή επιστολή Δημάρχου Αποκορώνου,Χαράλαμπου Κουκιανάκη για τη χωροθέτηση Σ.Μ.Α. Αποκορώνου”

Αγαπητέ Συνδημότη-σα,

Με την παρούσα επιστολή απευθύνομαι σε σένα και με καθαρό βλέμμα, αλλά κυρίως καθαρή τη συνείδησή μου και με γνώμονα την αμφίδρομη σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να σε ενημερώσω για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω από την ίδρυση Σ.Μ.Α. (Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων).
Αντιπαρέρχομαι όλα αυτά που ειπώθηκαν σε βάρος μου, προς χάριν της ενότητας, της ομοψυχίας και της αγάπης προς τον τόπο μας, τον Αποκόρωνα της προόδου και της ανάπτυξης που οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε και σας γνωρίζω τα κάτωθι:

-Η αναγκαιότητα ίδρυσης ΣΜΑ και τα τεράστια οφέλη οικονομικά και περιβαλλοντικά που θα προκύψουν ΔΕΝ αμφισβητούνται από κανένα.
-Έγινε πλέον κατανοητό ότι ο ΣΜΑ δεν είναι το πρόβλημα, είναι η λύση στο πρόβλημα.
-Πραγματοποιήθηκαν δύο προσπάθειες για την εξεύρεση χώρου δημιουργίας σημείου ΣΜΑ, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η δεύτερη μάλιστα διαπαραταξιακή με πέντε μέλη της αντιπολίτευσης των συνδυασμών ΣΓΟΥΡΑΚΗ-ΜΕΛΙΣΣΑΚΗ να έχουν την πλειοψηφία, με διάστημα 8 μηνών και πλέον για εξεύρεση χώρου.
-Στις 30/05/2016 ΟΜΟΦΩΝΑ η Οικονομική Επιτροπή παρουσία και των επτά (7) μελών της (Κουκιανάκη, Σγουράκη κ.λ.π.) ψηφίζει πίστωση 25.233,55 ευρώ για ανάθεση μελέτης για ίδρυση  Σ.Μ.Α.
- Στις 7/09/2016 με έγγραφά μας προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων ζητάμε τη τεχνική στήριξη και συνεργασία που επιτυγχάνεται στις 17/10/2016.
- Στις 29/07/16 και μετά τον έλεγχο νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη υπογράφεται ΣΥΜΒΑΣΗ για την εκπόνηση της μελέτης προϋπολογισμού 20.320 ευρώ συνολικά.
- Στις 16/12/2016 μετά από πρόταση της Υπηρεσίας ο Δήμος συνάπτει προγραμματική σύμβαση με ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ) για υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης έργου Σ.Μ.Α. στο ΕΣΠΑ.
- Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων  (ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ)) στις 23/12/2016 εγκρίνει ΟΜΟΦΩΝΑ την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης ΣΜΑ προϋπολογισμού 1.401.596,80 ευρώ.
- Στις 28/12/2016 ΟΜΟΦΩΝΑ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας αποφασίζει την υποβολή χρηματοδότησης συνολικού προϋπολογισμού 1.401.596,80 ευρώ.
- Στις 29/11/2017 η Οικονομική Επιτροπή παραλαμβάνει την κατηγορία μελέτης “Τοπογραφική Μελέτη” της συνολικής μελέτης με τίτλο “Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Δήμου Αποκορώνου Χανίων”, στη θέση “ΞΕΠΑΠΑΔΙΑ” – Δ.Ε. ΑΡΜΕΝΩΝ- ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ- Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ και ψηφίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ τα μέλη της επιτροπής:
1.Κουκιανάκης Χαράλαμπος Δήμαρχος
2.Μπενάκη Αργυρώ
3.Κοτσιφάκης Αντώνιος
4.Σταυρουλάκης Σταύρος
5.Γυπαράκης Γεώργιος
6.Φλεμετάκης Μιχαήλ
7.Σγουράκης Σταμάτιος
τη παραλαβή της ως άνω μελέτης , όπως αυτή εγκρίθηκε με την απόφαση με αριθμό 13292/20-11-2017 του τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.
Τί άλλαξε αλήθεια και η παράταξη ΣΓΟΥΡΑΚΗ πριν τις εκλογές του 2019 απέσυρε τη στήριξη όπως αυτή εκφράστηκε για τη θέση “Ξεπαπαδιά” οικισμού Τσιβαρά, στην Οικονομική Επιτροπή και δημιούργησε όξυνση και προσπάθεια αποπροσανατολισμού του εκλογικού σώματος, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί η πρόταση και να ξαναεπανέλθει μετά τις εκλογές με τα γνωστά αποτελέσματα;
- Επειδή οι εντάσεις έγκειται πλέον μόνο στο κυκλοφοριακό φόρτο, μιας και εξέλειπαν οι λόγοι ρύπανσης, αφού έγινε κατανοητό ότι ο ΣΜΑ δεν ρυπαίνει , για τον λόγο αυτό πρόσφατα με το ΦΕΚ Α92 07-05-2020 ανανεώθηκαν οι άδειες 25 ΣΜΑ εντός Αττικής και όχι μόνο όπως:
1) Δήμος Αλίμου επί της λεωφόρου Γερουλάνου
2)Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης πέριξ του κοιμητηρίου Βούλας επιφάνειας 4.807 τ.μ.
3)Δήμος Γλυφάδας επί της οδού Αλ.Παναγούλη.
4) Δήμος Νέας Σμύρνης επί των οδών Σωκράτους και Ολυμπίου
5)Δήμος Παλαιού Φαλήρου το τμήμα εντός του νεκροταφείου επί της οδού Σωκράτους
κ.α.
και τίθεται εύλογα το ερώτημα στην πυκνοκατοικημένη Αθήνα, χωροθετούνται και δεν μπορούμε στον Αποκόρωνα σε 500 μέτρα εκτός οικισμού;
Μάλιστα για ΣΜΑ χαμηλής δυναμικής μόλις 31 τόννους το μέγιστο ημερησίως που θα μειωθεί μετά τον διαχωρισμό βιοαποβλήτων κάτω των 20 τόνων ημερησίως;


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΟΣ

Λαμβάνοντας υπ’όψιν τις ανησυχίες ότι θα επιβαρυνθούν, από το ένα ή δύο κοντέινερ και τα 2 ή 4 απορριμματοφόρα που θα διέρχονται ημερησίως κυκλοφοριακά τα χωριά Βάμος, Κάινα, Άγιοι Πάντες, Νιο Χωριό, Αρμένοι , σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από υπόδειξη αδειοδοτούμε (τελικό στάδιο) και υποβάλλουμε στο επόμενο δεκαπενθήμερο για ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” για το έργο με τίτλο “Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας” δρόμο μήκους 1802 και πλάτους 6,5 μέτρων, μέσω του οποίου θα διέρχονται τα ως άνω και όχι μόνο οχήματα, αφού θα δώσει διέξοδο  προς Εθνική οδό, που έχει διανοίξει ο πρώην ΟΑΔΥΚ και ξεκινάει από το νεκροταφείο Βάμου και καταλήγει στον Επαρχιακό δρόμο Καρυδίου-Βάμου.
Επομένως δεν θα διέρχονται από τα ως άνω χωριά, ούτε και από Τσιβαρά, Καλύβες και αίρονται και αυτές οι αιτιάσεις.

- Η τυχόν έρευνα με άγνωστο εάν και πότε θα βρεθεί κατάλληλο οικόπεδο δεδομένου δύο φορές κατά το παρελθόν που αναζητήθηκε δεν βρέθηκε. Η πρώτη φορά που αναζητήθηκε οικόπεδο επισταμένως και με τη συνδρομή όλων των τοπικών του Δήμου, η διαδικασία κατέληξε στη χωροθέτηση του ΣΜΑ στην ιδιοκτησία του Δήμου, ενώ τη δεύτερη φορά που αναζητήθηκε ήταν από την διαπαραταξιακή επιτροπή που συστάθηκε μετά από απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου με τη συνδρομή του ΤΕΕ όπου στο τέλος η προσπάθεια κατέληξε ότι όλα τα υποψήφια οικόπεδα δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για ΣΜΑ.
- Ακόμα και αν άμεσα βρεθεί κατάλληλο οικόπεδο απαιτείται νέα μελέτη για τον νέο χώρο, η οποία θα πρέπει να δημοπρατηθεί για να ανατεθεί αφού χρηματοδοτηθεί πρώτα, όπου συνδυαστικά μαζί με τις απαραίτητες εγκρίσεις-αδειοδοτήσεις είναι μια διαδικασία που θα απαιτήσει χρονικά τουλάχιστον τρία χρόνια για την ολοκλήρωσή της.
- Υπάρχει έτοιμη μελέτη σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αποκορώνου και μπορεί άμεσα να αξιοποιηθεί για το σκοπό αυτό.
- Υπάρχει ήδη ανοιχτή πρόσκληση για χρηματοδότηση στην οποία είμαστε έτοιμοι να υποβάλλουμε και η υπηρεσία μας προτείνει να αξιοποιηθεί άμεσα η ευκαιρία που δίνετε ως προς τη χρηματοδότησή του έργου.

Γίνεται αντιληπτό ότι τα χρονικά περιθώρια χρηματοδότησης του ΣΜΑ  (1.401.596,80 ΕΥΡΏ) από Ευρωπαϊκούς Πόρους, αλλά και το ιδιόκτητο του οικοπέδου, μας δίνουν τη δυνατότητα της μηδενικής οικονομικής επιβάρυνσης των δημοτών μας, για μια τόσο σημαντική περιβαλλοντική υποδομή, που ούτως ή άλλως θα αναγκαστούμε μετά το 2023 να ιδρύσουμε αλλά με οικονομική επιβάρυνση των δημοτών μας.

Ύστερα από τα παραπάνω ΚΑΛΩ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους μακριά από μικροσκοπιμότητες, μικροσυμφέροντα και τερτίπια να σκύψουμε και να κοιτάξουμε το συμφέρον του Αποκόρωνα, δίνοντας ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση σε περιβαλλοντικά προβλήματα που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει και εκθέσει το συνεχή αναπτυσσόμενο Δήμο μας.

Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Δήμαρχος Αποκορώνου

ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ


Ο Δήμος Αποκορώνου αύριο Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 , ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημαρχείο Βρυσσών χωρίς παρουσία κοινού σεβόμενος τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας Covid-19.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”

    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Κύκλου του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2020 και σε συνέχεια ανάρτησης των αιτημάτων των φορέων για κάλυψη κενών θέσεων με μετάταξη και αναγκών με απόσπαση, οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μετάταξη σε κενή οργανική θέση ή/και απόσπαση για προσωρινή κάλυψη αναγκών στον Δήμο Αποκορώνου από 4 έως και 14 Δεκεμβρίου 2020. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το αρ. 42 του ν.4674/2020, οι αιτήσεις προτίμησης μπορούν να υποβάλλονται για δέκα συνολικά θέσεις έως και τριών (3) φορέων κατ` ανώτατο όριο. Σχετική η αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ / 660 /οικ. 22308/4.12.2020 εγκύκλιος (ΑΔΑ Ψ2Γ746ΜΤΛ6-9ΨΓ).
    Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους στον Δήμο Αποκορώνου και κατόπιν αξιολόγησής τους, από τα αρμόδια όργανα, θα επιλεγούν οι καταλληλότεροι για την προκηρυσσόμενη θέση.

Συγκεκριμένα οι κενές  θέσεις για τον Δήμο Αποκορώνου είναι οι εξής:
(2) ΠΕ Διοικητικό-Οικονομικό
(2) ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (ΚΕΠ Γεωργιούπολης-ΚΕΠ Βάμου)
(1) ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού
(1) ΤΕ Πολιτικού Μηχανικού
(4) ΔΕ Διοικητικού
(1) ΔΕ Προσωπικού Η/Υ
(2) ΥΕ Εργατών Συνεργείων
(1) ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Έκκληση Δημάρχου Αποκορώνου προς το Δημοτικό Συμβούλιο”

Έκκληση  προς τους Δημοτικούς Συμβούλους απηύθυνε δημόσια ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, για την υπερψήφιση της εισήγησής του για την ίδρυση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η.) και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) στο Δήμο Αποκορώνου, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιείται δια περιφοράς.
Συνάδελφοι,
το θέμα της ίδρυσης Δημοτικού Γηροκομείου και Κ.Η.Φ.Η. , δεν πρέπει να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης.
Έχουμε χρέος να σκύψουμε ευλαβικά στους συνδημότες της τρίτης ηλικίας, να τους απλώσουμε το χέρι και να τους δώσουμε μια ζεστή αγκαλιά.
Δεν είναι δυνατόν μια κοινωνική δομή τέτοιου είδους προσφοράς να λέμε εάν οικονομικά μπορεί να σταθεί.
Με την ίδια ακριβώς λογική θα πρέπει να κλείσουμε τους παιδικούς σταθμούς γιατί επιβαρύνουν οικονομικά τον Δήμο κατ’έτος  240.000 ευρώ, είναι δυνατόν;
Για ένα πράγμα να είστε βέβαιοι, πρέπει να προχωρήσουμε όσα εμπόδια κι αν χρειαστεί να υπερπηδήσουμε . Όταν κάτι το θες με τη ψυχή σου τελικά το επιτυγχάνεις.
Να αποτελέσει στόχο ζωής, το οφείλουμε σε εκείνους που μας έφεραν σε αυτό το κόσμο, στους απόμαχους της  ζωής και να τους παρέχουμε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Σας θέλω δίπλα μου  σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.
Κάνω έκκληση, λοιπόν, σε κάθε έναν από εσάς και ευελπιστώ στη θετική σας ψήφο για την ίδρυση Μονάδας  Φροντίδας Ηλικιωμένων και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων  και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας που μας εξέλεξαν.
Ο διαθέσιμος χώρος στην κοινότητα Σελλιών, εντός οικισμού του χωριού οικόπεδο έκτασης 4 στρεμμάτων, ιδανικό για έναν τέτοιο χώρο αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο Κ.Υ.Βάμου σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους (δάσος Ορπακιά) με κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες και να εξετασθεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης  εκτός από τον Δήμο μας και του όμορου Δήμου Σφακίων.
Το ακίνητο αυτό ιδιοκτησίας της πρώην κοινότητας με συμβολαιογραφικούς τίτλους, ανήκει πλέον στον Δήμο μας και πληροί τις προϋποθέσεις για να αναγερθεί σε αυτό η προτεινόμενη μονάδα.
Ας αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι ο Αποκόρωνας το ΑΞΙΖΕΙ και ότι θα παλέψουμε να κάνουμε τη διαφορά!
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

Περισσότερα Άρθρα...

 1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
 2. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Ίδρυση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η.) και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) στον Δήμο Αποκορώνου”
 3. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΡΚΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”
 4. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 173.600 ΕΥΡΏ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ”
 5. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ελαιοπαραγωγών εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.
 6. ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ - ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)
 7. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ”
 8. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αποκορώνου”
 9. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Δρομολόγηση λύσεων στη συνάντηση Δημάρχου Αποκορώνου,Χαράλαμπου Κουκιανάκη, με Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης κ.Τζανάκη Μανώλη”
 10. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ, ύψους 400.000 ευρώ”


Facebook twitter youtube