Έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/4/2015 στο Δημαρχείο Αποκόρωνα στις Βρύσες από 18:00 έως 22:00.
Στην έκθεση η οποία διοργανώνεται από μαθήτριες του Προγράμματος Επιμόρφωσης Ενηλίκων « Κόσμημα & Αργυροχρυσοχοΐα » θα παρουσιασθούν έργα και δημιουργίες των μαθητριών τα δε έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αποκόρωνα.
Λαϊκή αγορά – εμποροπανήγυρη διοργανώνει ο Δήμος Αποκόρωνα την Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου στον ανοικτό χώρο γηπέδου ο οποίος βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο Βρυσών.
Ο Δήμος Αποκορώνου και η Αποκόρωνας Αναπτυξιακή ΑΕ-ΟΤΑ, προσκαλούν την Τετάρτη 15-4-2015 ώρα 8:30 το απόγευμα στο δημαρχείο Βρυσών, τους αρχιεργάτες Δακοκτονίας, τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους καθώς επίσης και κάθε ενδιαφερόμενο, σε έκτακτη συγκέντρωση-συζήτηση για ενημέρωση επί της νέας Προκήρυξης Δακοκτονίας 2015.
ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ-ΟΤΑ
Εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης Καλυβών ξεκίνησαν σήμερα ΤΡΙΤΗ 21/4/2015 από την υπηρεσία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δήμου Αποκόρωνα.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΒΡΥΣΕΣ, 23 / 4 / 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε
Συμβολικά κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αποκόρωνoυ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4/2015 απ τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το μεσημέρι, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Κ.Ε.Δ.Ε ενόψει της ψήφισης από τη Βουλή, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, για τα ταμειακά διαθέσιμα της Αυτοδιοίκησης και φορέων του Δημοσίου. Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αποκόρωνου συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις τις αυτοδιοίκησης, θα παραμείνουν έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνου κατά τις προαναφερθείσες ώρες, δηλώνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση και στήριξη τους.
Με Εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δήμου Αποκόρωνα.