^Κορυφή
 • Armeni Η Δημοτική ενότητα Αρμένων...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα: Καλύβες, Αρμένους, Νέο Χωριό, Στύλος, Ραμνή, Καρές, Μαχαιροί. Η μεγαλύτερη επιφάνεια του Δήμου, καλύπτεται από βοσκότοπους και καλλιεργούμενες εκτάσεις. Κατά τους θερινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στις βραβευμένες παραλίες των Καλυβών, του Γλάρου, της Κυανής Ακτής και της Κεράς....
 • Vamos Η Δημοτική ενότητα Βάμου...
  ...περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα: Βάμου, Γαβαλοχωρίου, Κάινας, Κεφαλά, Ξηροστερνίου, Πλάκας, Σελλίων, Καλαμίτσι Αλεξάνδρου και Κόκκινου Χωριού. Είναι ημιορεινή περιοχή με ποικιλόμορφο και ενδιαφέρον φυσικό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η τοπική δασώδης και θαμνώδης βλάστηση αλλά χαρακτηρίζεται και από την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά της. Υπήρξε στο παρελθόν πρωτεόυσα του Δήμου καί φιλοξενεί το Κέντρο Υγείας και Δικαστήριο.
 • Georgioupolis Η δημοτική ενότητα Γεωργιούπολης..
  ... με βουνό και κάμπο, ποταμούς, λίμνη και θάλασσα, άγρια φύση και καλλιεργήσιμη γη. Τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, οικισμοί που διατηρούν το παραδοσιακό Κρητικό στοιχείο, αλλά και οικιστικές ζώνες με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, νυχτερινή ζωή, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στόν τουρισμό.Μαθές, Καβρός, Κουρνάς, Κάστελλος, Φυλακή, Πάτημα, Δράμια, Εξώπολη και Καλαμίτσι Αμυγδάλου είναι τα χωριά της ενότητας αυτής.
 • Krionerida Η Δημοτική ενότητα Κρυονερίδας..
  ...αποτελείται από τις Βρύσες, την Μάζα, τον Αλίκαμπο, τον Εμπρόσνερο, τον Βαφέ και το Νίππος, ορεινά και ημιορεινά χωριά της ρίζας των Λευκών Ορέων. Τα χωριά αυτά χαρακτηρίζονται για τη φιλοξενία των κατοίκων τους, την διατήρηση της Κρητικής παράδοσης, ενώ κύρια ασχολία τους, είναι η κτηνοτροφία και η γεωργία. Η Δ. ενότητα Κρυονερίδας, καταλαμβάνει το κεντρικό τμήμα της επαρχίας Αποκορώνου και συνορεύει την Δήμο Σφακίων από νότια.
 • Fres Η Δημοτική ενότητα Φρε...
  ...αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Φρε, Μελιδονίου, Παιδοχωρίου, Πεμονίων και Τζιτζιφέ. Βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Το έδαφος είναι ημιορεινό, παράγει άριστο λάδι, κρασί και εξαίρετα κτηνοτροφικά προϊόντα. Υπάρχουν 4 παραδοσιακά τυροκομεία που αξιοποιούν το γάλα της περιοχής και παράγουν άριστη γραβιέρα, ανθότυρους και μυζήθρα. Δύο βιοτεχνίες με παραδοσιακά έπιπλα, και πέντε Ελαιουργεία δίνουν ζωή στον τόπο διατηρώντας την παράδοση.
 • Asi Gonia Η Αση Γωνιά ..
  ...είναι ένα ορεινό χωριό του Δήμου με μεγάλη ιστορία, χωριό κτηνοτρόφων με 700 κατοίκους περίπου, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς. Στην Αση Γωνιά γιορτάζει στις 23 Απριλίου ο Αγιος Γεώργιος ο Γαλατάς. Είναι η κεντρική εκκλησία στην πλατεία του χωριού και τη μέρα της γιορτής του Αγίου οι κτηνοτρόφοι κατεβάζουν τα πρόβατα από τα βουνά στην εκκλησία, τα αρμέγουν και μοιράζουν το γάλα στους παρευρισκόμενους. Σίγουρα μια πολύ ασυνήθιστη γιορτή.

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Αποκορώνου

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Δ.ΙΕΚ) ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017Β

Στο σύνδεσμο:

https://diek.it.minedu.gov.gr

γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (Δ.ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το  εξάμηνο κατάρτισης 2017Β.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγει τη Παρασκευή 25/8/2017και ώρα 14:00 και θακλείσει  τη Παρασκευή  1/9/2017 και ώρα 10.00.

Προτεινόμενες ειδικότητες για το 2017-2018

Δ.ΙΕΚ Α Π Ο Κ Ο Ρ Ω Ν Ο Υ

 

Τηλ. 2825061460 Ιστοσελίδα: iek-apokor.chan.sch.gr

Προτεινόμενες ειδικότητες για το 2017-2018

Οι παρακάτω ειδικότητες έχουν προταθεί για να λειτουργήσουν στο νέο έτος κατάρτι σης 2017-18 και συγκεκριμένα στο εξάμηνο 2017β .

Μετά τη έγκριση τους από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης θα ακολουθήσει η διαδικασία επιλογής και εγγραφής των καταρτιζομένων βάση μοριοδότησης.

1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)

2.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEB DESIGNER - DEVELOPER / VIDEO GAMES)

3.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ

4.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ

Οι ειδικότητες θα λειτουργήσουν εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός εγγραφών.

Η ανακοίνωση αφορά υποψηφίους που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Α’ εξάμηνο 2017β.

Για τη διαδικασία των (ηλεκτρονικών) αιτήσεων και τη διαδικασία επιλογής θα ακολουθήσει καινούργια ανάρτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παρακολουθούν τον ιστότοπο της ΓΓΔΒΜΝΓ www.gsae.edu.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Νέες Ειδικότητες Φθινοπωρινού Εξαμήνου Κατάρτισης 2016Β

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, οι νέες ειδικότητες για το Χειμερινό Εξάμηνο 2016Β (2016-17):

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

Περισσότερα...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφίων καταρτιζομένων για τη λειτουργία νέων ειδικοτήτων κατά το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2016

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/1k2mfE_2tIjlLZNAcLKTqHvKta6uo1jKatMKwK5HTGG8/viewform?c=0&w=1

προκειμένου να ανιχνεύσουμε τις προτιμήσεις σας σχετικά με την ειδικότητα που θα επιθυμούσατε να σπουδάσετε στο Δημόσιο ΙΕΚ Αποκορώνου κατα το Φθινοπωρινο Εξαμηνο 2016 (Οκτώβριος 2016).

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ληφθούν υπόψη στη δημιουργία της πρότασής μας για την έναρξη νέων ειδικοτήτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1) Η συμμετοχή σας στην έρευνα δεν αποτελεί αίτηση εγγραφής.

2) Δεν σας δεσμεύει οτι έχετε υποχρέωση να εγγγραφείτε.

Η δημιουργία ή μη κάποιου τμήματος δεν είναι δεδομένη. Η τελική απόφαση ανήκει στη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επιλογή Μαθημάτων Εκπαιδευτών ΔΙΕΚ Αποκορώνου

Κατεβάστε εδώ το αρχείο (μορφή pdf ή μορφή word) για την επιλογή μαθημάτων του ΔΙΕΚ Αποκορώνου και αφού το συμπληρώσετε στείλτε το στην διεύθυνση email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής: Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ωρομίσθιων Εκπαιδευτών ΔΙΕΚ Αποκορώνου Χειμερινού 2015Β & Εαρινού Εξαμήνου 2016Α.

Ανακοινώθηκε από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση ωρομισθίων Εκπαιδευτών Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Τα προσφερόμενα μαθήματα ανα ειδικότητα και εξάμηνο για το ΔΙΕΚ Αποκορώνου, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

 

Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: 21/10/2015 (ώρα 16.00) – 04/11/2015 (ώρα 16.00) .

 

Παρακαλώ, να μελετήσετε πολύ προσεκτικά την Προκήρυξη και ειδικότερα τί μοριοδοτείται και πώς ακριβώς(έτη, ώρες κ.τ.λ.), προκειμένου να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να υποβάλετε σωστά την ηλεκτρονική σας αίτηση.
Πολύ σύντομα, θα αναρτηθούν και επιπρόσθετες, σχετικές οδηγίες από μέρους μας.


Facebook twitter youtube