Γραμματεία-Πρωτόκολλο: 2825340300, info@apokoronas.gov.gr

ΑΠΟΚΟΡΩΝΙΩΤΙΚΗ ΓΗ 2023 – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1 Αυγούστου, 2023 1:18 ΜΜ

Η «Αποκορωνιώτικη Γη», ένα φεστιβάλ τοπικών προϊόντων και όχι μόνο, επανέρχεται δριμύτερη και θα διεξαχθεί στο Πάρκο Γ. Παπαδάκη στη Γεωργιούπολη από την Κυριακή 27 Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023.
Μέσα από περίπτερα παραγωγών, επιχειρήσεων, ιδρυμάτων και φορέων,  παρουσιάσεις και ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, οι διοργανωτές φιλοδοξούν η έκθεση και οι συναφείς εκδηλώσεις να συμβάλλουν στην προβολή του φυσικού,παραγωγικού και πολιτιστικού πλούτου του Αποκόρωνα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία αυτογνωσίας ή γνωριμίας με τις πολλές πτυχές και ομορφιές του τόπου μας. Συνδιοργανωτές του είναι ο Δήμος Αποκορώνου και η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, που αποβλέπουν σε μια διευρυμένη και αναβαθμισμένη συμμετοχή.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή κάθε μέρα από τις 18.30 έως τις 23.30.Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή για κράτηση περιπτέρου στο τηλέφωνο 6909853887 (διοργανωτής Φραγκιαδάκης Λευτέρης) .
Σας περιμένουμε!

This site is registered on wpml.org as a development site.