Γραμματεία-Πρωτόκολλο: 2825340300, info@apokoronas.gov.gr

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

12 Σεπτεμβρίου, 2023 11:11 ΠΜ

Αγαπητοί μαθητές, διευθυντές ,καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς και κηδεμόνες,

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που ανοίγει έναν νέο κύκλο επίτευξης ή δημιουργίας στόχων και ονείρων για το μέλλον, εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και με δημιουργικότητα και αγάπη να απολαύσετε την κάθε μέρα αυτής της διαδρομής . Το σχολείο είναι μια δεύτερη οικογένεια για σας , έτοιμη να σας αγκαλιάσει και να ανοίξει τον δρόμο της ενήλικης ζωής σας , προσφέροντάς σας τα καλύτερα δυνατά εφόδια.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς υπομονή και επιμονή για το δύσκολο αλλά συνάμα σπουδαίο έργο που επιτελείτε. Γιατί όχι μόνο μαθαίνετε στα παιδιά μας γραφή και ανάγνωση αλλά στις μέρες που ζούμε, βλέπουμε και τα άλλα που οφείλουμε να τους μαθαίνουμε ,τα πιο σημαντικά… αλληλεγγύη  , συμπόνια, συμπαράσταση σε όσους δυσκολεύονται, ανθρωπιά και ευγένεια.. αρετές που χρειάζεται μια κοινωνία για να είναι ενωμένη και υγιής. Με το παράδειγμα όλων μας θα καταφέρουμε να διαμορφώσουμε ανθρώπους άξιους, ικανούς με αρχές και αξίες.

Ως Δήμος θα είμαστε εδώ, παρόντες σε κάθε ανάγκη , αξιολογώντας και δίνοντας λύση σε οτιδήποτε προκύψει ώστε να κυλήσει ομαλά και αυτή η σχολική χρονιά . Έχουμε αποδείξει ότι με σεβασμό και καλή συνεργασία , τα όποια προβλήματα ξεπερνιούνται.

Τέλος, εύχομαι και στους γονείς και κηδεμόνες καλή δύναμη, να συνεχίσουν να στηρίζουν τα όνειρα των παιδιών τους και να στέκονται στο πλευρό τους με αγάπη και κατανόηση.

Καλή σχολική χρονιά!!! 

Καλή πρόοδο!!!

Δήμαρχος Αποκορώνου,

Χαράλαμπος Κουκιανάκης

This site is registered on wpml.org as a development site.