Γραμματεία-Πρωτόκολλο: 2825340300, info@apokoronas.gov.gr

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2024 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2024

11 Ιουνίου, 2024 8:47 ΜΜ

Ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία) για αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου και για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, λόγω καύσωνα.

Η απόφαση πάρθηκε για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Διευκρινίζουμε ότι για τα σχολεία που έχουν προγραμματίσει τις γιορτές λήξης του σχολικού έτους τις ανωτέρω ημερομηνίες, συνιστούμε αυτές να πραγματοποιηθούν κατά τις απογευματινές ώρες, κατά προτίμηση μετά τις 19:00, ώστε να αποφευχθεί η έκθεση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Αναφορικά με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αποκορώνου, η λειτουργία τους θα συνεχιστεί κανονικά, καθώς ο Δήμος έχει προβλέψει για κλιματισμό και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.

Όσον αφορά στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η λειτουργία τους θα συνεχιστεί απρόσκοπτα ούτως ώστε να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα των εξετάσεων των μαθητών. Συνιστούμε τη χρήση αιθουσών που διαθέτουν κλιματισμό ή που δεν βρίσκονται άμεσα εκτεθειμένες στον ήλιο.

This site is registered on wpml.org as a development site.