Γραμματεία-Πρωτόκολλο: 2825340300, info@apokoronas.gov.gr

Πρόσκληση Συμμετοχής – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024 – Δ. ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ “Στηρίζω τον Τόπο μου – Ψωνίζω από τον Τόπο μου”

11 Ιουλίου, 2024 2:25 ΜΜ

Ο Δήμος Αποκορώνου διοργανώνει και φέτος τον «ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2024» που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 8 Αυγούστου 2024, στη Παραλία Γεωργιούπολης ( πάρκο Γ. Παπαδάκη) με την δυνατότητα συμμετοχής έως και 30 εκθετών.

Σας περιμένουμε όλους τους εκθέτες στην καρδιά του καλοκαιριού, στην καρδιά της τουριστικής κίνησης, για έναν Αγροτικό Αύγουστο γεμάτο γεύσεις, αρώματα και παραδόσεις!

Η εκδήλωση αυτή στοχεύει στη στήριξη της τοπικής παραγωγής και της επιχειρηματικής δράσης, καθώς και στην ανάδειξη και προώθηση των αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας .
Επιπλέον, πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα πλαισιώσουν όλες τις ημέρες του Αγροτικού Αυγούστου, με κρητική λαϊκή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και επιχειρηματίες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 26 Ιουλίου 2024. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
2825340312 (εργάσιμες μέρες και ώρες) και
6978268265 (11.00 – 15.00)

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση, που αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική κοινωνία και την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού.

Διοργάνωση: Δήμος Αποκορώνου

Η Οργανωτική επιτροπή

  • Αθητάκης Ιωάννης Πρόεδρος ΔΕΥΑΑ
  • Αποστολάκης Ιωάννης Αντιδήμαρχος
  • Σουχλάκη Αργυρώ Εντεταλμένη Δημ. Συμβουλος
  • Μπενάκη Αργυρώ Αντιδήμαρχος
This site is registered on wpml.org as a development site.