Γραμματεία-Πρωτόκολλο: 2825340300, info@apokoronas.gov.gr

ΠΡΩΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ “ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ”

10 Ιουνίου, 2024 7:15 ΠΜ

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου καλωσορίζει την έναρξη της λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αποκορώνου, εύχεται στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλή δύναμη και επιτυχία στο απαιτητικό έργο το οποίο ανέλαβαν, δηλώνοντας από την μεριά του ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή του, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της Δημοτικής Επιχείρησης και να παρασχεθούν οι βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες στους Δημότες του Αποκόρωνα.

Κατόπιν της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Αποκορώνου, ψηφίστηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας και ο Κανονισμός Λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης, η σύσταση της οποίας, αν είχε πραγματοποιηθεί τέσσερα χρόνια πριν, όπως είχε σχεδιαστεί, αλλά τα εμπόδια τα οποία παρουσιάστηκαν σε αυτή την προσπάθεια εκείνη την χρονική περίοδο δεν το επέτρεψαν, θα οδηγούσε τώρα στα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Ως άστοχη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ενέργεια δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της νεοσύστατης Δ.Ε.Υ.Α. Αποκορώνου, τα οποία προέρχονται από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αποκορώνου, τα οποία ψήφισαν “παρών” στα θεμελιώδη θέματα της σημερινής πρώτης συνεδρίασης σχετικά με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και τον Κανονισμό Λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης, χωρίς να διατυπώσουν σε ποια σημεία έχουν παρατηρήσεις και να εισφέρουν τις δικές τους απόψεις, εφόσον διαφωνούσαν ή είχαν άλλη άποψη, δεδομένου ότι χωρίς τα ανωτέρω δεν υφίσταται η Επιχείρηση. Αυτή η στάση δεν συνάδει με την τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο οποίος χαρακτήρισε ως στοίχημα την καλή λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α. Αποκορώνου.

Μένουμε προσηλωμένοι στον κοινό στόχο: την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους Δημότες μας και έμπρακτα το αποδεικνύουμε.

Καλή αρχή!

This site is registered on wpml.org as a development site.