Γραμματεία-Πρωτόκολλο: 2825340300, info@apokoronas.gov.gr

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από το Δήμο Αποκορώνου

11 Σεπτεμβρίου, 2023 5:25 ΜΜ

Σε μια περίοδο που η Θεσσαλία βιώνει μια από τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της, ως Δημοτική αρχή Αποκορώνου έχουμε καθήκον  να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας,  συγκεντρώνοντας ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας στις περιοχές αυτές.
Σας καλούμε για μια ακόμη φορά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συλλέξουμε :
• Νερά
• Τρόφιμα (κονσέρβες φαγητού, ξηρά τροφή, κρουασάν, μπισκότα, ζυμαρικά, όσπρια)
• Είδη ατομικής υγιεινής για καταστάσεις πρώτης ανάγκης
• Βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σε σκόνη, κρέμες, μπιμπερό κλπ)
• Αντικείμενα για ηλικιωμένους (πάνες ακράτειας κλπ)
• Powerbank
Η παράδοση θα γίνεται στο Δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες και στα Δημοτικά καταστήματα Βάμου, Καλυβών, Καβρού και Ασή Γωνιάς από τη Δευτέρα (11/09) έως και Παρασκευή (15/09) και ώρες 09:00-14.00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας:  προϊσταμένη Χ. Μπενάκη τηλ 28253 40312, στο Κέντρο Κοινότητας τηλ . 2825340322.
Η αλληλεγγύη είναι ένας από τους πυλώνες που στηρίζουν μια κοινωνία και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξουμε τη δύναμή μας και σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.
Επίσης θα ήθελα να ανακοινώσω ότι, λόγω των  ανωτέρω καταστάσεων που επικρατούν και σεβόμενος τον αγώνα που δίνουν οι πληγέντες συνάνθρωποί μας για την επιβίωσή τους, έχω αποφασίσει με την ομάδα  μου την αναστολή όλων των προεκλογικών δραστηριοτήτων μας για το εγγύς χρονικό διάστημα, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας και στρέφοντας το βλέμμα στα θύματα αυτής της καταστροφής.
Σας ευχαριστώ θερμά , εκ των προτέρων , για την υποστήριξή σας ,για την αλληλεγγύη  και την συμβολή σας στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Οφείλουμε να είμαστε εδώ, παρόντες και παρούσες, συναισθανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί.
Με εκτίμηση,
Χαράλαμπος  Κουκιανάκης
Δήμαρχος Αποκορώνου

This site is registered on wpml.org as a development site.